Fredag med frukost i city och mammaliv i 110

En intensiv dag är till ända. Vi har hunnit med massor och nu sover bebis och storkidsen och jag har landat i var sin soffa medan M är iväg och handlar provianter inför våra diverse aktiviteter imorgon.

Imorse tog Charlie och jag pendeltåget till stan för en pressfrukost som Loppi och Risenta arrangerade på Loppis kontor. Ett mysigt frukostevent med ett litet gäng bloggare – sånt gillar jag, jämfört med alla stora event där det ofta känns kaotiskt.


Mycket nöjd Charlie som tar i för kung och fosterland när han suger i sig smoothien. Det blev inte mycket över till mig.

Charlie och jag smaskade i oss av allt goda som det bjöds på, chiapudding (kan man ge bebis chiafrön, någon som vet? Vågade inte ge C det), smoothies och yoghurt med färska hallon ocg blåbär tillsammans med Risentas goda müsli och granola. Mums!

Lite shopping därefter och lunch på Burger&Lobster innan det var dags att ta tåget hem och ladda om för frisörbesök för bägge storbarnen följt av hockeyträning för de två.

Väl i ishallen byttes M och jag av efter Felix träning så att killarna och jag kunde åka hem (och natta bebis i normal tid) medan Norah fortsatte sin träning. Vi har rätt bra rutin på det här känner jag när jag skrivet detta! Wihii!

Imorgon kommer dagen rulla på i ungefär samma tempo, jag lär däcka i soffan på samma sätt som idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s