Fredagslugn

Passet jag körde här hemma igår gav mig en massa extra energi och idag har jag fortsatt med fix i huset; gardiner som strykts och kortats av (med dessa fantastiska strykband som man klistrar på i ett nafs – börjar känna mig som en riktig hemmafru), lagt ut ännu mer kläder och leksaker till försäljning på diverse sajter och även hunnit med en tur till returstationen för att slänga skräp. Mycket produktivt och jag känner att jag är en bit på väg, även om en hel del återstår innan vi är färdiga.

Nu laddar Felix och jag för fotbollscup imorgon med hans Vendelsö. Det blir ingen sovmorgon för oss utan vi ska iväg vanlig skoltid så att säga. De andra i familjen får en mysdag hemma istället!


Liten skål med chips och ett glas med alkoholfria Noa – gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s