Löpningen -den hinns med den också!

Att klämma in träningen i ett schema fyllt av barnens aktiviteter är inte det lättaste, det vet alla med barn i den här åldern där de fortfarande är relativt beroende av oss föräldrar när det kommer till skjuts och annan support. Vi närmar oss fotbollssäsongen vilket gör att hockeyn och fotbollen mer eller mindre överlappar varandra från och med nu.

Idag var det endast Norah som hade match på schemat, och det på hemmaplan. Hon, Felix och M åkte till hallen i god tid innan för att hinna åka lite på allmänhetens åkning medan Charlie och jag tog det lugnare här hemma och anslöt med buss lagom till matchstart.

För min del blev det publikplats i endast 3 byten då jag skulle iväg på möte med fotbollsledarna i Norahs lag. Jag har inför denna säsong avsagt mig tränarrollen då jag inte kommer att ha tid samtidigt som våra tjejer är värda en grym huvudtränare som är riktigt vass och som nu tar vid rollen inför seriestarten i april.

Mellan alla aktiviteterna passade jag på att springa. Transportlöpning i mindre skala men ack så smidigt. Det hade blivit stressigt att ta sig ut ikväll men så skönt att komma hem en timme före middagen och vara färdigtränad.

Så härligt att det är ljust ute även på seneftermiddagen.

Löpningen utan barnvagn känns ärligt talad relativt lätt. Hittills har jag inte tittat på vare sig hastighet eller tider men det börjar bli dags för det snart känner jag, liksom att trappa upp träningen något mer. Kroppen orkar både tekniskt och muskulärt och jag vill bättra på flåset ännu mer. Det ser jag fram emot!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s