Snö & febrigt

Vaknar till denna vy, välkommen ljuset, vi får väl se hur länge snön stannar den här gången.

Jag såg redan inatt att det snöade, lite av en vakennatt med Charlie som är inne på andra dygnet med hög feber. Lilla sjuklingen sover och är allmänt gosig men har sina stunder då han leker och busar som vanligt. Tack och lov äter han i princip som vanligt vilket gör att han orkar med febern utan att bli slö på grund av brist på energi.

Lilla sjuklingen. Förkyld och febrig men gissar även på att det är fler tänder på g då han äter på allt han kommer åt.

Med de längre sovstunderna passar jag på att påbörja renoveringen på Felix rum. Bokhyllan är såld på Tradera och hämtas ikväll och därefter ska det målas om och nya möbler införskaffas. Brist på saker att göra har jag således inte.

Löpträningen är inplanerad till ikväll medan Norah har hockeyträning. Lite beroende på hur mycket snö som kommit blir det antingen backintervaller i anslutning till ishallen eller en joggingrunda med barnvagnen medan Norah är på isen.

Vad hittar du på idag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s