T som i torsdag, trendig lunch, Tradera & tredagarsfeber

Många t’n som kan sammanfatta min dag idag.

Torsdag och således även fotbollsTräning för både Felix och Norah. Dock började dagen under väldigt trevliga former med en riktig 3 rätters långlunch i fransk stil med både bubbel och vin (alkoholfria alternativ givetvis) på nyöppnade Clarion Hotel Winn i Haninge (mer om detta i ett senare inlägg). Ett trevligt sällskap vid bordet och vips så var det dags att åka hem och hänga med barnen som kommit hem från skolan innan det var dags för träningar.

Alltså, jag är inte bortskämd med finluncher som dessa under min föräldraledighet. Förrätten här.
Lite jubel här hemma just nu när serien är färdigspelad i ishockeyn och vi börjar se slutet på ishallseran för den här säsongen. En cup återstår för Felix nästa helg och Norah har 2 cuper kvar, en vardera med de lag hon spelar i. Sedan kör vi all in på fotboll, utomhus! Underbart!

Charlie har repat sig från sin förkylning/feber som för övrigt nog visade sig vara tredagarsfebern. Magnus nämnde det liksom min mamma som inte ens träffat Charlie men jag avfärdade det med att han ju faktiskt varit förkyld, men till min stora förvåning var han väldigt prickig över rygg och bål i kväll, ett tydligt tecken på just denna barnsjukdom som de flesta haft. Kommer och går över lika fort.

Lilla bus som förstått det här med att le mot kameran. Lika snabbt skall bilden visas. Samma lillbus som tog sina första steg ikväll! 
Det som nu kvarstår av kvällen här hemma har spenderats tillsammans med att packa påsar med kläder och annat i bebisprylsväg som jag sålt på Tradera. Galet mycket saker men nu är det mesta på väg till nya ägare! Ett mycket enkelt sätt egentligen att bespara både pengar och miljö, särskilt bebiskläder som ju knappt slits, och det känns bra att kunna ge andra möjligheten att köpa kläder till vettiga priser samtidigt som ju vi faktiskt också tjänar lite på det. I det här fallet har jag sålt så pass mycket att vår pågående renovering av barnens rum bekostas helt och hållet av Traderaförsäljningarna. Win win för alla för att inte tala om ett slags kretslopp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s