UnderBARA BABY 17 – en kort mässrapport

Imorse var min kompis S och jag (och småkillarna) först in av alla på årets upplaga av UnderBARA BABY mässan som är alltså en ”lillasyster” till UnderBARA BARN mässan som går i november på Älvsjömässan varje år med fokus på gravida och barn upp till 3 år.


Förra året besökte jag mässan i höggravid storform tillsammans med Felix och i år blev det ungefär samma upplägg; Geggamoja, Rätt Start, Libero & så resten som ögonen fastnade på.
Som sagt, med trean i vagnen vet jag exakt vad jag/vi/bebis behöver och då blir det inte dagslånga mässbesök. Idag blev det mössor och filt från Geggamoja och sängkläder till spjälsängen från Rätt Start. Allt enligt inköpslistan.

Jag använder nästan uteslutande Geggamojas mössor till C. Perfekt passform och så snygga. Strumporna följde med som gåva idag. 

Hade tänkt mig sängkläder i grått men svarta reafynd för en hundring funkar fint det med.
Dessa mässor är rena guldgruvor för gravida eller för de som precis fått sitt första barn; vägledning i frågor om vagnar, blöjor etc medan jag känner lite som att jag gjort mitt. Det jag saknade var barnmatsleverantörerna. Kanske säljer de sig självt men hade gärna sett dem på plats.

I övrigt räckte dryga timmen inne på Waterfront vid Centralen gott och väl; lokalen var mer än välfylld med mammor och vagnar och det blev trångt att ta sig fram till alla montrar – lagom till lunch drog vi oss därifrån. Nöjda med inköpen och vår upplevelse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s