ABSolution – att bli varse om sina svagheter

Känner mig rejält mörbultad i kroppen efter gårdagens utbildning i ABSolution. Träningsvärk delux efter att ha både kört klass som deltagare, nött teknik och instruerat själv.  Själva upplägget är ett av SATS egna koncept och galet bra. Ett tufft, högintensivt pass på knappa 30 minuter med fokus på bål (abs – mage).

Jag blev väldigt varse om att jag har en bit kvar till normalstatus på min bålstyrka, dvs styrka före bebis, men fick en massa bra hjälp och tips för att ta mig dit. Träna, träna, träna först och främst men också mycket teknik.

För min del är denna träningsform en annan värld jämfört med cykelklasserna och jag ser det som en utmaning att börja instruera (vi blev alla godkända med feedback) i ABSolution så småningom. Ett perfekt pass för övrigt att kombinera med cykel – testa om du får möjlighet! 

En av de sista magbilderna innan Charlie tittade ut. Mycket har hänt sedan dess.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s