Hockeyhelgen som gick och veckan som kommer

Smått förvirrad på grund av trötthet är väl korrekt beskrivning av mitt tillstånd just nu.

Från att ha varit ganska så avslappnad och lugn i början av förra veckan kom så fredagen och Felix hockey cup. En kort sammanfattning av resan som alltså börjar i min hemstad Fagersta och slutar i Surahammar kan vi väl säga såhär ”I tron om att vi möjligen kunde vinna någon gruppspelsmatch slutar vi tvåa i grundspelet i vår grupp och avancerar till A-slutspelet i Surahammar. Här trodde väl vi att om vi kom till semifinal så är en tredjeplats allt vi kunnat hoppats på med tanke på vinterns tidigare prestationer som kanske inte varit de som killarna direkt önskat.

Till vår stora förvåning – om vi ser på killarnas kämpaglöd så var det inget som kunde stoppa dem här – tog vi oss hela vägen till final och även om vi fick se oss besegrade där av ett annat Stockholmslag är det ett gäng nöjda killar som åker hem med en silverbuckla i Sweden Hockey Trophy. Vi föräldrar är sprickfärdiga av stolthet och återigen har killarna visat att det är ett LAG som arbetar tillsammans mot ett och samma mål! Precis som det ska vara”. Därav min trötthet och förvirring på grund av en hjärna som stressats upp på högvarv av all spänning som matcherna skapat.


Bästa supportern – på tipphumör hela helgen.
Barnen fick en skön start på denna vecka, lite sömniga efter en veckas ledighet, men med en halv studiedag idag och helledigt imorgon då skolan kör utvecklingssamtal hela dagen blir det lite sovmorgon imorgon och även ett besök på Bounce är det tänkt. Charlie och jag körde igång den fjärde simkursen imorse. Han skulle prompt krypa i bassängen innan föregående lektion var slut och körde sedan järnet i vattnet med diverse dyk och simtag. Underbara unge!

Resten av veckan blandar vi ishockey, fotboll och egen träning hej vilt. Det är nu den jobbiga logistiken sätter igång, när det inte är ordinarie tider och dagar på vare sig hockeyn eller fotbollen (nästan eftersäsong respektive försäsong) och gärna då träningar och matcher samtidigt för barnen, men på olika platser. Jag tänkte även hinna med 2 klasser i cykelsalen denna vecka samt att jag skall vara med på Felix fotbollsläger på Dalarö och köra både löpskolning och yoga för killarna på lördag eftermiddag. De passen är roliga på så sätt att jag själv får lite träning på samma gång, win win. På söndag kör Norah hockeycup i Farsta med sitt ungdomslag (med killarna alltså, de heter U-lag även om det mestadels är killar. Och Norah) och det gör söndagen till en utomordentlig vilodag för min egen del. En helt vanlig vecka i vårt liv.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s