Sol, sushi & (baby)skor

OnSdag och solen den har strålat som aldrig förr! Vi bor i ett blåshål så vinden vinar på om än ganska behagligt.

Dagarna börjar numer redan vid 6.30 med en glad bebis, och mindre glada – morgontrötta – skolbarn, vilket gör att vi hinner med massor redan innan lunch. I förmiddags, lagom till C’s kortare sovstund, tog vi bussen till Haninge Centrum och kikade in både kläder till denna snart jobbstartande mamma som till C. Den sistnämnda växer ur plagg efter plagg och då han ju är vår sista bebis är det extra kul att köpa alla dessa söta plagg till honom. Just idag blev det dock bara ett par skor – vita skinnskor med snörning – då alla sneakers med kardborre slits sv sekunden efter de tagits på. En nöjd bebis knatade ut från skoaffären hand i hand med mig så det verkar vara ett bra köp!

Mysigaste knubbfötterna som mest sprattlar runt hela tiden.

Mannen anslöt till sushilunch med oss och jag konstaterade att det inte bara är de två stora barnen som alltid snor sushibitar från min tallrik utan även den minsta av våra tre har fått upp ögonen för både ris, räkor och avokado!

Jag är inte särskilt krävande när det kommer till sushi – lax, räkor, rullar och avokado räcker väl för mig!
Tandläkare med Felix (vi kör ett race med allt sånt nu de här sista föräldralediga veckorna) och sedan till affären med alla barnen för inköp av både fotbollsskor och sneakers till de stora två. Även jag fick ett par nya löpskor – de gamla har gjort sitt så att säga och man kan väl aldrig ha för många par skor!

Premiäråk i en sån där 10kr’s brandbil på köpcentrat. Trodde C skulle spåra ur helt men han älskade det. Syns det på bilderna?
Nu, nyligen hemkomna är Jr och jag från respektive jobb och träning. Jag instruerade en timme i cykelsalen och körde därefter en powerstep som deltagare och var klar i lagom tid för att plocka upp Felix vid fotbollsplanen. Resten av ligan sover och jag landar i soffan i min ensamhet innan det är dags att krypa ner i sängen.

En vanlig dag i en aktiv idrottsfamilj – aktiv vardag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s