Staycation på hemmaplan – Quality Hotel Winn i Haninge

För ett par veckor sedan fick jag möjlighet att besöka en plats här i Haninge som jag faktiskt aldrig varit på, trots alla år i kommunen. Nyöppnade Quality Hotel Winn bjöd till premiärvisning och wow, vilket ställe.

Quality hotel winn 9.png

Foto Alma Vestlund / Studio Emma Svensson för samtliga bilder i inlägget.

Quality Hotel Winn är ett hotell som är tillgängligt med alla – en slogan man arbetar hårt med – och har även lyckats med på alla sätt och vis tycker jag. Tillgänglighet för funktionsbegränsade i alla delar av hotellet, från lobbybar till rummen, men även tillgänglighet för större barnfamiljer – med 6-bäddsrum som erbjuds. Fantastiskt att tänka så tycker jag – ett trendigt hotell som inte begränsar sin gästkrets utan välkomnar alla. Som idrottsförälder tänker jag också på alla de gånger man vill slippa skolsalarnas smutsiga golv och erbjuda idrottsbarnen en skön säng att sova i inför en viktig match eller cup på bortaplan – nu är det möjligt med dessa stora rum – något som jag absolut tror man kan nischa sig med i en idrottskommun som Haninge ju faktiskt är. Med närheten, hotellet ligger precis vid Handens pendeltågsstation med knappt 20 minuter till Stockholm Central är det även en möjlig övernattningsplats för mer centrala arrangemang!

Ett vardagsrum borta hemifrån, den känslan är det man får när man kliver in i lobbyn. Brasserie X som står för maten på hotellet gav oss smakprov på det som finns på menyn och även här ser jag ett nytt ställe för oss Haningebor för after work eller bara att smita hemifrån med antingen maken eller goda vänner för en matbit och något gott att dricka. Jag som både körde bil denna dag och fortfarande ammar C fick alkoholfria alternativ, allt från bubbel till vin, till maten och det ger jag ett stort plus i kanten för!

Ett lyft för Haninge både när det kommer till hotellboende och matupplevelse – det välkomnar jag med öppna armar (och funderar  på en övernattning framöver i min ensamhet när nattmatningen skall upphöra hos en alldeles för mammig bebis).

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s