3 på en onsdag

1. Avundas barnens spontanidrott. Att kunna hänga på konstgräset 2 timmar efter skolan med sina vänner, vilken frihet. Önskar alla kunde ha det så. Och denna energi, att fortsätta i mer organiserad form ett par timmar (och femtioelva portioner middag) senare. Guld värt!
2. Sömn är inte att underskatta. Vips som vände gnällbebis till att sova 21-07 helt utan avbrott. Jag själv, vaknade 05.45 och undrade hur bebis mådde när det var så tyst. Riktigt bra tydligen. Återstår att se om detta var en engångsföreteelse eller om det är nu det vänder.

3. Lugnet. Mindre än 2 veckor kvar till jobbstart och jag har saktat ner än mer i aktiviteterna dagtid. Myser allt jag kan och tillåter mig att bara vara. Snart är jag inne i vardagen igen. Bittersweet känsla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s