2 favoriter när det kommer till sportbehåar

Våren är på väg, hoppas jag, och med det kommer även löparskorna fram hos allt fler av oss. När det kommer till löpning är det mycket fokus på skorna men jag vågar påstå att det för oss tjejer är lika viktigt med att ha rätt sportbehå. Därför vill jag dela med mig av mina 2 favoriter.

Anita Active DynamiXstar Racerback.

Anita Active Sport BH

Denna behå har jag använt i ett par år, med undantag för graviditet och tiden efter pga storlek, och jag gillar den skarpt. Tunt material som släpper igenom fukten från kroppen, formpressade kupor och lätt att justera. Tål att tvättas om och om igen utan att den för den delen ge vika för vare sig form eller funktion.

Triumph Triaction Extreme Lite

Triumph_Triaction_Hybrid_Lite_P

En nyare bekantskap som hittade till mig i höstas. Har använts frekvent under hela tiden då den behå jag har är anpassad i storlek efter amningsformen på brösten. Tyvärr kommer denna snart att vara för stor eftersom amningen numera är ett minne blott här hemma, men jag kommer garanterat att investera i en likadan men i en passande storlek. Samma superba material, torkar snabbt och ger ingen den där blöta känslan som många andra sportbehåar gör. Lätt avv haka om axelbanden från ”vanlig”  till racerback utan att för den skulle minska funktionaliteten.

Två favoriter i träningsgarderoben. Något dyrare än genomsnittet men med tanke på hur mycket brösten rör sig under ett träningspass vill åtminstone jag skydda dem på bästa möjliga sätt och kan man behålla lite höjd några år till är det bara tacksamt känner jag!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s