En summering av första dagen – tillbaka i verkligheten

Att klockan alltid hinner bli 22 innan de här icke förinställda blogginläggen fås ut, ja, bara det säger en hel del om att dagarna går i ett hos oss. Så även denna måndag, den första på närmare ett år med jobbet i fokus.

M tog över stafettpinnen när det kommer till föräldraledighet officiellt i lördags och nu är det alltså tanken att jag ska jobba på i rasande fart i 3 månader, men lite mjukstart fick det bli idag och lär så fortsätta resten av veckan så jag inte du dundrar in med huvudet i väggen det första jag gör.

Hemgång vid 14-tiden för att möta upp M & Charlie och byta SL-kortet mot bil&bebis då M hade event på jobbet som numer fortsätter i annan ”struktur” och skylle presenteras för alla anställda. Hemma lagom till mellis och i tid nog att hinna laga middag innan det var dags att köra Norah till Hammarbyhöjdens Ip där hon numera officiellt ingår i Hammarbys flicklag i fotboll för flickor födda 2008. Stort för fröken och ännu en utmaning som väntar för oss i planeringsdjungeln, men skam den som ger sig!

Den större varianten av mitt sällskap. Som alltid med en boll i närheten.

Hammarbyhöjdens Ip ja, vilket perfekt ställe för hela träningsfamiljen. En oas. Fotboll för Norah, lekplats i skogsmiljö där både bebis och jr roade sig och jag, jag njöt mest men tog även span på den där backen vars topp jag inte besökt på väldigt länge. Känns som att det vore dags för det snart – tänker mig ett perfekt tidsfördriv under en fotbollsträning, med bebis i sele på ryggen. Hur bra som helst. Så får det bli!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s