Onsdag och tankar om att få till det här med familj, jobb och träning

Det är långt kvar till hösten och den tid då det är tänkt att vi skall vara 2 heltidsarbetande vuxna i familjen tillsammans med 2 skolbarn och en på förskola. Till dess hoppas jag att vi har tänkt ut fungerande rutiner för oss alla även om det just nu är fullt fokus på att få rutiner för min egen del i denna nya vardag.

Tredje dagen på jobbet och någonstans har det gått hiskeligt fort att komma in i rutinerna igen. Jobbet är vad det har varit med lite nya positiva förändringar som underlättar arbetet och hemmavid verkar M har hittat sin grej och det rullar på där med. I rasande tempo – för någon vila är föräldraledighet med en snart 1-åring inte direkt. Det förstod han efter ett par timmar.

För min del blir dagarna långa. Igår var jag hemifrån i närmare 13 timmar, då inkluderat tandläkarbesök med Norah och hämtning av Jr på fotbollsträning direkt efter jobbet, vilket gjorde att Charlie och jag fick knappt någon tid tillsammans. Tack och lov sover han i vår säng – han sover som en stock där numer – och jag kunde gosa in mig i bebislukten av honom när jag väl skulle lägga mig och ikväll är han förhoppningsvis vaken när jag kommer hem efter min klass på SATS så att vi hinner med lite mys!

Sen så var det ju det här med träningsplanering. Långpromenaderna med vagn uteblir av förklarliga skäl och även om jag går 30 minuter varje dag till och från buss/pendel skriker kroppen efter mer intensiv träning och det ska den få. Eller kanske ska jag kalla det organiserad träning, för intensiteten kommer att variera. Tanken är att köra det jag inte får till hemmavid på gymmet antingen före jobbet eller på lunchen; Shape, Yoga eller cykel (det är helt annat att delta jämfört med att instruera). Imorgon och på fredag har jag bokat in mig på Bodybalance och Shape, bägge morgonpass före jobbet, allt för att få till mer tid hemma på kvällen med familjen.


Tre parallella kalendrar i outlook, och då är inte barnens hockeykalenderar inte med här eftersom det är säsongsvila där just nu (Norah har en träning och en cup kvar i helgen men det har jag ju koll på i huvudet).

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s