Norahs debut i grönvita Hammarby

Som jag nämnt lite smått har Norah bytt fotbollslag nyligen. Från det lokala blåvita till det betydligt större grönvita Hammarby IF. Bajen.

Äntligen en egen tröja med både namn och nummer. Identitet och lyckonummer. Det är viktigt det där har jag förstått.
Hennes val, i samma ålder som brorsan, så inte så mycket att orda om och när jag som mamma får höra efter varenda träning att ”det här var den bästa träningen någonsin” i kombination med en lyckligt leende tjej, ja då vet vi att det vi stöttar henne i är rätt för henne. Glädje. I samma mening kan vi även ta bort ryktena om att vi föräldrar styr, det viktiga i bytet var att hitta en förening där hon kan fortsätta i hela vägen till vuxen ålder om hon så önskar, med en organisation som har en god värdegrund för både bredd och elit samt att Norah får en möjlighet att spela så mycket fotboll hon själv vill.

Cup premiär i helgen – med en härlig känsla av att rädslan inte kan övervinna då cupen spelades i city mindre än ett dygn efter terrorattentatet – och norah var i sitt esse. Att vara ny i ett lag kan ju gå åt båda håller; antingen fungerar det klockrent eller så går det åt skogen. 

Det gick klockrent. Både som målvakt och som målgörare. Med samma leende på läpparna!

 Norah är inget fan av närbilder men på avstånd så…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s