Första delen av vår ”lugna” helg

En positiv sak med att ha börjat jobba igen är jag att alla helger känns som lyxdagar jämfört med vardagarna då jag är borta hemifrån någonstans mellan 12 och 14 timmar dagligen.

Igår började vi helgen med att ta en tur till det lokala köpcentrat i Haninge efter jobbet. M fick ledigt och passade på att åka till gymmet medan barnen och jag fikade på vårt favoritstället Chill In och handlade (matchande) vårjackor till killarna och gott till middag. Ett skönt avslut på en intensiv jobbvecka.

Även Norah var med, dock vill hon fortfarande inte vara med på bild.

Middagen blev en salig blandning av allas önskemål; Felix åt pizza medan Norah varvade pasta och parmaskinka. Så länge de äter är det bra, tänker jag. M och jag lyckades få till lite tapasinspirerat efter att barnen somnat, t o m ett glas vin slank det ner och återigen kände jag att ett glas Pepsi Max smakar bättre.

Äntligen blev det så även Sanktanpremiär (seriepremiär) i fotbollen för Felix. Tidig match, såpass att jag fick väcka vår numer sjusovande Charlie, men vi kunde inte missa första matchen på säsongen. Imorgon är det Norahs tur och vi ska även hinna med en sväng till ishallen för vårens (sista) hockeymatcher med Felix lag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s