Vilohelg med ett aktivt avslut

Om lördagen kändes väldigt lugn blev det lite mer rörelse idag. Fler aktiviteter och ingen direkt sovmorgon att tala om.

Norahs fotboll startade upp dagen och hade det inte varit för det faktum att solen sken hade det inte känts lika självklart att kliva upp vid 7 som vi gjorde. Felix valde en välförtjänst sovmorgon – han är ju så stor att han kan stanna hemma själv om han inte vill hänga med på allt som Norah gör.

En skön start på Sanktan, seriespelet för barn här i Stockholm, med vinst mot Sickla även om starten kändes något trevande. Ett mål av fröken efter ett antal skott i stolpen gjorde att vi hade en nöjd tjej med hem i bilen.

Då jag haft träningsfritt i helgen, lyckades variera min träning med 5 olika pass måndag-fredag låg fokus under den lediga stunden på hemmet och jag, liksom halva Haninge, tog en tur till returstationen med allt som rensats ur gömmorna hemma samt allt trädgårdsrens jag gjorde för någon vecka sedan. Nu ser jag fram emot våren och att få pyssla iordning på tomten med lite nya buskar, altan(till)byggnad samt långa kvällar ute när barnen somnat.

Från ett soligt Hammarbyhöjdens Ip gick resan vidare på eftermiddagen till en kallare plats, ishallen i Älta. Felix avslutade säsongen med en träningsmatch med blandlag från hans Haninge och killar från Boo. Älskar dessa matcher då det blir noll prestige (sedan är det ju alltid VM-final för vissa spelare och föräldrar men inte hos oss) och jag riktigt ser hur Felix njuter på plan av att få spela hockey – bästa känslan!

Felix, lagkapten dagen till ära, i sin standardpose framför målet – rädda det som räddas kan innan det hinner fram till målvakten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s