Vardagen som gett namnet till bloggen

Aktiv vardag. Japp. Vips så var det onsdag kväll och jag planerar redan (lång)helgen. Jag har verkligen valt rätt tid att börja jobba. Inget vårväder/fika ute väder att tala om och med högsäsong på kontoret swishar dagarna bokstavligen förbi. Att både påsk och Valborg infallit och infaller och ger ett par extra (betalda) lediga dagar gör ju inget heller!

Vardagen är full med aktiviteter, idag var jag på vernissage på lunchen – att jobba mitt i city och nu kunna smita iväg på lunchen på roligheter – jättekul!

Malin Nylén ställde ut ”matverk” under Stockholm Beauty Week och jag tog mig en titt på dessa häftiga skapelser och fick avnjuta en god lunch i sällskap med vänner. Win win.

Kvinnan bakom kreationerna, Malin.En grönsakssaga som i korthet syftar till att framhäva det roliga, barnsliga i just frukt och grönt. Att det är så mycket mer än några trötta salladsblad. Att endast fantasin sätter gränserna för vad man kan skap, och äta. Och visst är det väl så – att man äter även med ögonen. Ska visa Norah dessa bilder, hon är inne i någon slags ”hacka och skära grönsaker”-period just nu och gör allt sånt hemma.

Resten av dagen fortsatte även den i hälsans tecken; vardagsmotion i form av snabb promenad från jobbet till bussen för att sedan leda grymmaste deltagarna i cykelsalen och därefter avsluta med en halvtimme ABSolution. Väl hemma varbastun  varm och jag fick mig en lugn stund där med Jr innan resten av familjen ramlade in från fotbollsträningen.

Imorgon halvdag med jobb och därefter mammaledighet i halv dag för att få till logistiken hemmavid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s