Tacksamhetstisdag tillägnad våra storbarn

Hur mycket jag än gnäller, skäller och tjatar på de två större här hemma så finns det inget i hela världen som gör mig så stolt som dessa två. Storebror och lillasyster – även om det många gånger är just lillasyster som tar kommandot och håller reda på allt praktiskt för vimsige storebror.

Då vi är bara vi tre här hemma i dagarna två, M&C är på vift i Linköping hos barnens farmor, har vi fått fixa med allt tillsammans, men på var sitt håll. Jag på kontoret och barnen på hemmaplan efter skolan.

Och vet ni, det går galant! De fixar middag; värmer mat och skär grönsaker, tar bussen till Jr’s träning, med bussbyte i centrum, där jag möter upp dem och de är bara så grymma. Det bråkas en hel del mellan dem i normala fall men när de får ta lite mer ansvar själv blir det bara så himla bra.

Som mamma är jag, ska det erkännas, lite (mycket) överbeskyddande men då de ju bara är ett samtal/sms bort tycker jag nog att jag kan koppla av relativt bra. Om inte annat är det bra att öva inför framtiden.

Ikväll fick jag än en gång natta dem och just där och då är de lika mycket små som stora. Mina stora små barn. Och tänk vilken lycka att Charlie fått dem som sina syskon!

Bilden hör inte alls ihop med texten men är för härlig för att inte visas – fick den skickad till mig idag, möjligtvis att storebror och storasyster kommer att få än mer fullt upp med denna toker ju äldre han blir!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s