Helgen som var – att koppla av & koppla bort

Jag kommer på mig själv att allt mer lägga ifrån mig mobil och låta sociala medier vila under helgerna. Det är inte alltid ett medvetet val utan handlar snarare om att det inte hinns med mitt i allt son händer.

En relativt lugn helg är den vi lägger bakom oss. Varsin fotbollsmatch för barnen i helgen där vi faktiskt delade upp oss för att få lite tid hemma, och lagfoto för Norahs del igår. Och en massa fix på hemmaplan.

Jag har så mycket planer och idéer för vår tomt, så här 6 år efter inflytt, och skulle vilja sätta igång med allt bums men får ta en sak i taget. Och just nu står staket till altanen (det här med att barnsäkra/barnanpassa men ändå göra det snyggt) högst upp på listan. Att sen göra det med en minst sagt aktiv 1-åring runt benen gör det till än mer en utmaning kan jag lova!

Norah och jag lyckades i allafall montera ihop en gersåg och tillhörande bord ledan C sov – sedan gick hon lös på kartongerna allt kom i och jag fick avsluta jobbet själv.

Mina helger än för övrigt oftast träningsfria, jag hinner med all träning på vardagarna och slipper således pussla för att även hinna med det vilket känns skönt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s