Jag ska visst springa Rosa Bandet-loppet i september!

Snabba puckar här – fick en fråga om vad jag gör den 24. september och vips så ska jag tillsammans med ett gäng bloggare springa Rosa Bandet-loppet, dvs Lidingö Tjejlopp som nu alltså bytt namn. Galet, men vad roligt det ska bli!

Lidingöskogarna har aldrig fått äran att ha med mig i något av sina lopp – jag var anmäld och tränade inför LL30 men som vanligt blev jag sjuk precis innan och allt blev pannkaka. Denna gången skall jag göra allt jag kan för att hålla mig frisk i höst för att faktiskt komma iväg och springa de sista 10 kilometrarna på Lidingöloppet utmanande bana.

Funderar lite på om jag ska ge mig på träningsprogrammet för 10 kilometer i Den Stora löparboken för kvinnor som Lofsan och Jessica Almenäs skrivit och som bor i min bokhylla, tvekar lite på om jag kommer att kunna lägga mer tid på löpningen än vad jag gör nu, då jag måste få in styrketräningen också för att kroppen skall orka springa. Ska suga vidare på det ett tag innan jag bestämmer mig, har ju några månader kvar till loppet!

”Cancerfondens Rosa Bandet kampanj är titelsponsor till Rosa Bandet-loppet. Loppet går på TCS Lidingöloppets sista 10 kilometer och ingår i Tjejklassikern. Satsningen möjliggörs tack vare att ICA skänker sitt värdskap för loppet till Rosa Bandet som en del av ICAs nationella hälsosatsning Rosa Bandet kampanjens egen startgrupp Rosa Bandet kampanjen har en unik egen startgrupp loppet med 300 platser. Alla som vill kan anmäla sig till startgruppen som har en högre anmälningsavgift än den ordinarie anmälan. Hela anmälningsavgiften går oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj! Deltagarna i den rosa startgruppen får ett rosa kit med bland annat årets Rosa Band. Ange cancerfonden som kod vid anmälan för att få tillgång till rosa gruppen. Alla som anmäler sig till någon av TCS Lidingöloppets lopp helgen den 22-24 september kan välja att skänka 100 kr eller 300 kr vid sin anmälan på nätet.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s