Fotbollsledig lördag – då utbildar man sig

Denna helg har barnens fotbollsschema lyckligtvis planerat in alla 3 matcherna (Norah 2 och Felix 1)  imorgon söndag vilket gör att hela lördagen är tom i kalendern för 4 av 5 familjemedlemmar. För min del innebär denna lördag en heldag (inlåst) på SATS Hötorget där jag ska gå utbildning i träningskonceptet core.

Det tog emot att åka hemifrån tidigare – vi har en massa projekt på gång utomhus hemma, staket till altanen står högst upp på listan utöver de där mindre ansträngande sakerna som att plantera nya blommor i krukorna och börja med underarbetet för att sätta dekorsten närmast huset på baksidan. Sådant jag ser som en hobby (dvs snäppet under intressestadiet) och får mig att må bra. Rogivande pyssel helt enkelt.

Hade gärna sluppit pendeln idag men ser ändå fram emot en utvecklande dag – redo att börja instruera än mer! 
Men core ja. Jag instruerar redan i ABSolution vilket ju då är en intervallbaserad träningsform med fokus på bålstabilitet och styrka medan core är en förkoreograferad klass med samma fokusområde. Här används även vikter, något som inte förekommer i ABSolution.

Inför utbildningen har alla fått en låt/del av senaste releasen (versionen) att öva in och jag gissar att vi ska presentera denna i smågrupper. Sådant är alltid lite nervöst eftersom alla sitter där med facit så att säga jämfört med en vanlig klass där du ensam vet om vad som skall göras och när. Ska bli jättekul oavsett!

Medan resten av familjen har pratat om ett besök på Kaatach i Tyresö efter lunch ska jag jobba på att stärka kroppens kärna en hel massa med ett gäng inspirerande (hoppas jag) människor!

Vad gör du idag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s