Falkenberg Minicup 2017

Torsdag till söndag har Falkenberg haft besök av vår familj (minus Norah som tillbringat långhelgen hos mormor och morfar då hon inte ville åka bil så långt). Felix fotbollslag har spelat Falkenberg Minicup i fotboll, en cup som arrangerades för tjugonde året i rad.

I likhet med cupen i Halör som vi spelade förra året har denna cup haft något av en inofficiell sm-status men i och med att slutspelen i yngre ålder har slopats av Svenska Fotbollsförbundet har intresset svalnat något även för denna cup. Ett femtiotal lag deltog i alla fall och vi medföljande fick se många spännande matcher med rejält motstånd under cupens tre speldagar.

Våra killar slutade till slut på en hedrande andra plats i sin A-slutspelsgrupp vilket Felix är väldigt nöjd med. Och när han är nöjd är vi nöjda! Välarrangerat och proffsiga domare. Vi sörjer dock lite att vi i vår slutspelsgrupp (endast matcher alla mot alla, ej utslagning) bara fick möta andra Stockholmslag, för det gör vi ju alltid annars också. 

Några bilder från en av killarnas 6 matcher. Galet varmt alla dagarna – såpass att även hejaklacken gick lös på vattenhinken och körde bad med kläderna på (dvs Charlie på nedersta bilden).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s