Värdegrund – årets film av Norahs fotbollslag

Det talas allt mer om värdegrund inom idrotten, hur detta är så otroligt viktigt för tillväxt inom våra föreningar. Att alla behandlas lika, får synas och höras på lika villkor. Att föreningen som sådan har en väl utarbetad plan för sin verksamhet där diskriminering inte får förekomma och att alla helt enkelt skall få vara sig själva.

Då vi är relativt nya i en storklubb som Hammarby i och med Norahs lagbyte för några månader sedan tycker jag att det är extra kul att se hur föreningar av denna storlek arbetar med dessa saker. Nedanstående film är ett exempel på hur man i en förening på ett ganska enkelt, och framför allt roligt sätt, får lagen att tänka till om en, inte alltid så lätt, sak som det här med värdegrund. Vad är det, vad betyder det och hur märks det i vårt lag?

Kan man något annat än bli stolt över dessa tjejer, fotbollstjejerna i Hammarbys F08 som är grymma på alla sätt och vis! Spana in filmen nedan (bilder från tjejerna cup på Åland i mitten av maj).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s