Fotbollsmorsans blogg

Det är lite som att jag skulle kunna skriva enbart om livet som fotbollsmorsa just nu. Det mesta av helgerna går åt matcher med antingen Norahs eller Felix lag och logistiken på veckorna kretsar kring, just det, fotboll.

3 matcher avklarade i helgen och medan jag åker mot stan för en lång dag på jobbet njuter barnen av en ledig klämdag idag och laddar för nationaldagscuper imorgon. Finns det EN ledig dag utöver helgerna så är det garanterat fotboll på schemat! (Ja, man kan alltid tacka nej men de vill ju spela så då kör vi på det)

Bästa sällskapet har jag åndå haft, den alltid så glada lillebrodern som anpassar sig till det mesta.

Medan jag har kört runt på barn i helgen, (mina, dina, era och våra ni vet) har M haft fokus på altanbygget. Ett litet projekt med att bygga till ribbstaket runt om som blev något större då vi blev tvungna att förstärka ramen runt vår 50 kvm stora altan så att staketet inte faller ut när man lutar sig på det. Sakta men säkert går det framåt och målet är att ha det helt klart innan midsommar. 

Med tanke på morgonens regn, och veckans väderprognos, lär det inte byggas mycket idag men det gör oss inget då både gräsmattan och de nyplanterade blommorna behöver ordentligt med vatten.

Och om regnet nu öser ner – vågar jag hoppas på en fullsattcykelklass på lunchen idag när jag hoppar in och vickar på 45 minuters klass på SATS Sveavägen idag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s