Snabba ben en varm lördag

Åh vad jag njuter av att vara ledig. Jag har snart klarat av 2 av mina 7-8 veckor (lite beroende på hur inskolningen går i augusti) som semestrande/föräldraledig och hittat lugnet. Eller lugnet, jag har släppt jobbet i allafall. Lugnt är det inte direkt här hemma, vare sig när det kommer till barn eller aktiviteter på tomten.

Mitt projekt den senaste veckan har varit att skura rent och olja alla våra (4) altaner/entréer och idag blev jag klar med de sista. Vilken lycka! Nu går vi vidare med att byta de vita staketribborna på en av altanerna mot likadana i tryckimpregnerat som vi sedan oljar med ett pigment senare i höst. Så fint blir det och snacka om vardagsmotion. Jag har krypt runt på alla fyra i ungefär 100 kvm och skrubbat med borste och oljat bräda för bräda med pensel. Hej träningsvärk!

När allt var klart runt lunch idag skickade M iväg Norah och mig på bio. Vi behövde få lite tid utan Charlie som hörs och syns lite väl mycket just nu. En jättemysig eftermiddag med fröken som mest annars är så där härligt sur och arg som 9-åringar kan vara.

Tacomiddag hemma och därefter tog jag mig ut på veckans korta intervaller. Galet jobbigt och jag är inte överens med kroppen om att löpning i denna form är roligt, vara sjukt effektivt och bra för pannbenet. Resultaten kommer, det vet jag!

Jag har som höstens mål att springa mina två inplanerade lopp under timmen, utan att det blir två nära döden upplevelser. Njutningsfullt, även om det gärna får kännas lite plågsamt.  


Kvällens vyer och känslan när man är klar med sista intervallen!

Bubbelbad med Charlie avslutar dagens aktiviteter och jag ser fram emot en lugn stund resten av kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s