Varannan dag passar mig perfekt

Med tre barn hemma hela sommaren går dagarna i 110 utan att jag behöver tänka på aktivering. Studsmatta, kull och spontanfotboll. Och som idag, spurter i Slottsparken i Tyresö och kickbike i parken i Tyresö Centrum. Nästan så jag blir trött av att titta på!

Lillebror såg undrande på de stora två…

Hon som äntligen går med på att fotograferas igen. I Tyresö skejtpark.

För min egen del kom jag ut vid 8-tiden och sprang veckans långpass. Idag 50 minuter i 7 min/kl tempo. Med Charlie i vagnen och mannen som sällskap kan vi börja tänka på detta som en vana kanske? Till hösten ska jag verkligen hålla igång löppassen under barnens hockeyträningar. Det får bli ett löfte. En gång i veckan klarar jag!

Det blir lite varannandagsträning för mig just nu och det passar mig perfekt. Jag hör inte till dem som tränar extremt under sommaren/semestern för att tiden finns utan jag försöker hålla en lagom nivå året om. Träna för livet liksom.

Däremot tränar jag annorlunda. Knappt varit på gymmet sedan jag gick på semester, jag tränar mer ute och kör fler styrkepass hemma. Och lite spontanyoga här och där när andan faller på. Det är jag.

Till helgen åker storbarnen iväg på egna äventyr, Felix till Danmark på fotbollscup (då M jobbar valde vi att inte åka med alls, jr åker med ledare & andra kompisar som också åker själva) och Norah får sin egenvecka hos mina föräldrar. Tänker då att det kommer finnas tid och möjlighet att lägga in fler pass just nästa vecka med bara ett barn hemma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s