Från solstolen till intervaller

Till på fredag är vi med endast ett barn här hemma. Felix är iväg på sin första utlandscup i Danmark, Dana Cup, och kommer hem på fredag natt och Norah har sin egenvecka hos mina föräldrar.

Om gårdagen var en dag vi inte gjorde något alls har denna måndag varit något mer händelserik.

En förmiddag hemma då jag trimmade gräs i slänten där gräsklipparen inte kommer åt och fix med altan. Charlie är nöjd med att sitta i vagnen en stund så jag passar på. Och när han väl somnade passade jag på att lägga mig i en solstol i 2 timmar och bara vara. Hur ofta händer det?

Dagens träningsplan var att springa korta intervaller på kvällen men när jag behövde kompletteringshandla till middagen passade jag på att sätta bebis i vagnen och kombinera matinköp och intervaller. Smidigt!

Bästa sällskapet – nöjd i vagnen då en massa olika fordon passeras och passerar oss.

Således, en snabb promenad på dryga 3,5 kilometer till affären följt av en omväg hem som innehöll uppvärmning, intervaller 20 st á 30 sekunder med 30 sekunders joggvila mellan.

Jag skrev tidigare att jag inte springer de korta intervallerna med vagnen men det gick bra det med, låg runt 4.30 min/km på dessa, samma tid som jag ligger på de längre intervallerna på, utan vagn. Helt ok tid tycker jag.

Imorgon är det dags för veckans långpass, 55 minuter står på schemat. Jag börjar närma mig miltiden inför höstens Rosabandetloppet som jag ska springa tillsammans med ett gäng andra influencers. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s