Hockeytisdag med mina killar

En härlig tisdag då vi, efter en god natts sömn (tack C för att du sov som en stock), har hunnit med massor.

Intervaller på gymmet, gödsla gräsmatta (livet i villa), golfbanan i 3 timmar för Jr och M och faktiskt så fick jag sola i lugn och ro i nästan en timme när C sov sin tupplur. Underbart!

Seneftermiddagen/kvällen tillbringade vi i Globenområdet där vi spanade in Djurgårdens nya supporterbutik, och kom ut något fattigare än vi gick in – men en tröja rikare, innan vi intog första parkett på Hovet och tittade på Djurgården Hockey som presenterade årets trupp samt körde en träning med efterföljande autografskrivning.

Mycket inlevelse från Charlie.

Det här med att ta med en 15-månaders på hockey blev en svettig historia. Fördelen idag var att det var glest på läktaren och C kunde springa omkring rätt obehindrat -med mig på tryggt avstånd. Tills han spårade ur så där härligt som bara barn i hans ålder gör och ålade mest på golvet, något som resulterade i vagn resten av tiden. Resten av säsongen får han hålla sig till U12, U10 och FB matcher , det vill säga storbarnens matcher.

Min stora kille som verkligen kört idrott all in idag, förstgolf och sedan hockey. Det bästa han vet. 

Efter träningen väntade autografskrivning och kepsen pryds numer inte längre bara av DIF-damers autografer utan även av hela herrlaget. Norah som fortfarande är hos mina föräldrar fick sin tröja signad av alla killarna. Ett uppskattat jippo där barnen får chans till att byta några ord med sina idoler. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s