Aktiva dagar på Leksand Sommarland

Jag hade enorm tur och vann en vistelse på Leksands Sommarland för ett tag sedan och i förra veckan åkte vi upp med laddade storbarn – lillebror stannade glatt hos mormor och morfar -för 2 nätter i stuga och en dag i parken.

Vi bodde på Leksand Strand camping i området Tallbacken i en jättefin stuga (nr 27) med alla bekvämligheter och med plats för 8 personer. 5 minuters promenad till sommarlandet vilket var alldeles perfekt!

Älskar man fart och vatten är sommarlandet perfekt. Jag är inget jättefan av vattenrutchkanor men lyckades ändå roa mig med både segway och go cart medan barnen och maken åkte allt de kom åt! Helvilda och utan hämningar!

En härlig dag utan större regnskurar (prognosen var 16 mm regn dagen innan) utan duggregn kanske 30 minuter allt som allt. Med det sagt, sparsamt med besökare och inga köer att tala om. Och ja, solrn kom fran stundtals den med.

Nedan följer en bildkavalkad från vår dag på sommarlandet. Vi rekommenderar ett besök, barnen vill gärna tillbaka – dock kommer vi att vänta några år så att även Charlie kan få ut något av ett besök. 5-6 år är optimalt som minstaålder tycker jag. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s