Hej vardag – skolbarn, dagisbarn & working mom

Något av en sovmorgon imorse för Felix och Charlie medan Norah hade upprop strax efter 8 redan. Hej vardag!

Nu har vi en femteklassare, en tredjeklassare och ett purfärskt förskolebarn i familjen. Charlie har sin sista dag på inskolningen idag och imorgon ska jag jobba. Galet men ändå ganska bra känner jag.

Jag älskar rutiner och nu når både fotboll och ishockey kört igång och fyller barnens, och våra kalendrar, är det lika bra att klämma in det där jobbet däri också så att livet blir komplett.

Ikväll har jag tingat till mig Norahs fotboll med baktanken att köra backintervaller i Hammarbybacken under tiden. Laget tränat på idrottsplanen på baksidan av backen så en kort uppvärmningsjogg därifrån till backen och sedan är det bara att köra.

Att träna själv under tiden som barnen tränar är något jag kommer att fokusera på ännu mer i höst. Tänker att alla matcher är då barnen visar upp färdigheterna från träningarna – det är en hel del tid annars som går åt att bara stå vid planeneller i en kall ishall, för att inte tala om hur mycket man får jaga Charlie om han inte aktiveras på ett (säkert) sätt. Då passar en löprunda i vagnen betydligt bättre för honom!    

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s