Inför kommande Tjejmilen

På lördag är det återigen dags för Tjejmilen. I likhet med tidigare år stöter jag på patrull i mina förberedelser. Något annat känns otänkbart.

Förra året var Charlie relativt färsk, si så där 4,5 månad, vilket gjorde det ju ganska omöjligt för mig att ens vilja fundera på att ta mig runt en mil. Tanken fanns på att promenera med barnvagn, men ärligt så kändes det inte alltför lockande att vänta till sista startgruppen innan jag skulle få ge mig iväg och därför blev det så att jag bara höll mig till att sprida budskapet för Plan Sverige om deras arbete som jag så stolt är med och stöttar och sprider sedan ett antal år tillbaka i anslutning till Tjejmilen.

I år känner jag mig förberedd så gott det går inför lördagen och då halsen som är småhes inte verkar bli sämre finns det således hopp om ett lopp i övermorgon. Vänsterbenet som fick sig en sträckning i för en vecka sedan har blivit undersökt och friskförklarat med uppmaningen att inte hålla upp med träning utan försätta med allt som fungerar, något som lättade oron i kroppen otroligt!

 Igår var jag även med i Plans kampanj ”För Henne” – i riktigt fint sällskap!


 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s