September= inställda lopp, VAB och höstsysslor hemma

September kom med väldig fart och med det alla baciller. Sedan jag skrek mitt förra inlägg har förkylningen jag haft övergått till hostan från en annan del av universum och ännu en gång blev det alltså DNS på Tjejmilen. Suger rejält helt ärligt!

Jag tog mig igenom mina första fasta klasser på SATS Stadion ( ja, hostan blev väl inte direkt bättre efter detta) med bravur om du frågar mig. Cykelklassen körde jag redan i onsdags så den hade jag koll på medan det var helt och hållet PREMIÄR för CORE som jag alltså aldrig instruerat i förut. Wihii!

Känslan när man satt passet till 99%. Helt nöjd lär jag aldrig bli, perfektionist som jag är.

Charlie var enligt förskolepedagogerna lite trött i fredags, en trötthet som snabbt övergick i snorande näsa deluxe, hosta och feber som har kommit och gått fram till inatt. Jag har hostat nätterna igenom och när jag väl somnat har C vaknat. Att säga att Magnus och jag inte är vrak vore ett understatement. Ögonen går i kors! Förskolevärldens baksida helt enkelt.

Ni som känner mig vet att jag blir galet rastlös efter en halv dag inomhus och när Charlie sovit har jag trotsat tröttheten och småfixat ute i trädgården inför hösten. Vi har buskleverans i slutet av månaden och ska då även täcka en slänt med markduk för att till våren sätta marktäckande växter där (vill inte sätta dem nu i höst då plogbilen kan gå åt hårt där – vårplanteringen hinner ta sig bättre till nästa vinter tänker jag).

Ytterligare 30 meter Aroniahäck är på ingång. I våra nuvarande buskar har vi en massa bär som snart är redo att plockas och kokas till sylt. Så perfekt att kunna äta direkt från altanen i princip.

Idag har vi även besökt vårdcentralen och fyllt kylskåpet med hostmediciner. Bokstavligen. Bra grejer är det i alla fall då hostattackerna minskat märkbart hos oss båda de senaste timmarna.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s