Lunchpass & livet

Känslan när man fått sova 22-06 utan att ha varit uppe en enda gång hos Charlie – obeskrivlig. En unge som är frisk (en veckas VAB hurra!) och äter och sover därefter. Att vakna och känna sig utvilad, så skönt!

Pigg och glad kille som spanar in alla flygplan som flyger över oss. Vi lyckades fästa en gunga i en av ekarna på tomten – grymt smidigt då han är toknöjd med att sitta där medan vi fixar och rensar runtomkring.

Vardagsplaneringen fortsätter och såpass välplanerat är det att jag till och med lyckades knipa åt mig en av platserna på lunch-Shape på gymnet närmast jobbet. Många gånger är det tvåsiffrigt på kö till klasstart men ibland så har man tur. En möjlighet till träning på lunchen är guld värt då kvällarna är fullproppade med föräldramöten och träningar som det ska skjutsas till. 

Jag har en kortare jobbvecka framför mig i den bemärkelsen att hela kontoret åker på konferens till Spanien på torsdag efter lunch. Gilla på det! Sol, värme, bad, båtturer, god mat & dryck ända till söndag. Behöver jag skriva att det ska bli skönt?

Efter denna helg är vi inne i rutinerna till 100%. Charlie är cool och hänger med överallt och att det funkar med honom är typ det viktigaste. Det andra löser sig tänker jag. Just nu är det bollar, klubbor och puckar samt fordon av alla dess slag som gäller vilket gör det rätt okomplicerat att underhålla honom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s