Äntligen fredag – en kaosvecka går mot sitt slut

Att livet med barn inte alltid är en dans på rosor vet alla som har barn. Denna vecka har vi varit så långt ner i avgrunden som det bara går – och även om vi är på väg tillbaka känns det som att det är långt kvar.

Jag hade hörselkåpor på mig igår eftermiddag och imorse fick jag (äntligen) åka till jobbet efter 2 dagar hemma. Det säger allt. Jag ville bort från allt kaos!

Charlie har dragits med höstblåsor sedan i måndags, den andra omgången på 2 veckor. Blåsor i munnen, runt munnen, knäveck, fötter, händer och i rumpan. Och han har skrikit därefter. Ni vet så där när inget hjälper och det enda som går ner i magen är saft och Ipren i medicinspruta. Helt klart det värsta vi varit med om i barnsjukdomsväg under våra snart 12 år som föräldrar. Hur vi överlevt denna vecka är en gåta.

Jag brukar fixa det mesta i skrik/vrål/ilska men den här ljudvolymen och de sömnlösa nätterna (inatt sov jag på bäddsoffan i gästrummet för att få lite sammanhängande sömn inför jobbet) har gjort sitt till med kroppen..

Att börja helgen med en galet produktiv vecka på kontoret, instruera 2 fullsatta klasser på lunchen och svettas ur både det ena och det andra i känslobanan gör att jag någonstans känner att det finns hopp om att allt blir bra och att vi kan få till EN vecka på förskolan utan VAB. Eller så kan vi åtminstone drömma om det.

Nedan, några saker som piggat upp veckan lite mer – saker från förra helgens goodiebag ifrån våra samarbetspartners- tights&sportbehå från Gavelo. Och Nocco. Vad var livet som småbarnsförälder före Nocco?! 


Nytankad med energi efter dagens dubbelpass på lunchen. 

Annonser

Ett svar till “Äntligen fredag – en kaosvecka går mot sitt slut”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s