Längdskidor

Jag erbjuder lektion i längdskidteknik för nybörjare och för dig som åkt en del men känner att du behöver slipa på tekniken.

Lektionerna kan hållas individuellt eller i mindre grupper om max 4 deltagare. Nybörjare rekommenderas en timme själva för att jag skall kunna fokusera på just DIG. Är ni flera som vill träna tillsammans får ni mest ut av passet om ni ligger på ungefär samma nivå. Självklart är även familjer välkomna – även barn får ut så mycket mer om de har rätt teknik i spåret!

Jag håller till i Söderort och kan anpassa plats efter dig – Rudan/Haninge, Ågesta/Farsta eller Lida Friluftsområde/Huddinge samt Gärdet i Stockholm. Övriga platser efter överenskommelse (resor utöver 3 mil enkel debiteras med milersättning).

Priser
En person 1 timme 550 kr
En person 3 timmar (3 tillfällen) 1 500 kr

2 eller fler personer 1 timme 400 kr per person

FÖRETAGSTJÄNSTER – KONTAKTA MIG FÖR OFFERT (se formulär nedan)
Träningsprogram enligt överenskommelse.

Vallningshjälp kan erbjudas;
50 kronor på plats (burkvalla efter före, förutsätter att skidorna är rengjorda eller har mindre valla sedan tidigare). Meddela detta i sådant fall i god tid före lektionen.

Rengöring av skidor, grundvalla samt tejp för fäste 350 kronor. Detta förutsätter att skidorna lämnas hos mig efter lektionen och erhålles vid nästa lektioner eller avhämtas hos mig i Tungelsta.

Du kontaktar mig genom formuläret nedan för mer information. Skriv gärna i vilken åkvana du har och vad du vill få ut av passet så är det lättare för mig att hjälpa dig! Välkommen!

Alla priser inklusive 6% moms. Jag innehar F-skatt. Betalningsvillkor 10 dagar mot faktura.

Annonser

Ett svar till “Längdskidor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s